Particulieren

Ook voor particulieren kan Lath veel betekenen. Bij Lath staat een direct en persoonlijk contact voorop. En omdat Lath geen dure verkopers in dienst heeft kunnen wij u kwaliteit bieden voor een redelijke prijs!

 

Stel, u hebt uitgesproken wensen voor uw interieur, maar u kunt bij de bekende bouwmarkten of meubelzaken nét niet vinden wat u zoekt. De (inbouw)slaapkamerkast onder een schuine kap bestaat niet en de keuken die u graag wilt kunt u nergens vinden. In dat geval bent u bij Lath aan het goede adres. Omdat Lath uitsluitend maatwerk levert in interieur kunnen wij u van dienst zijn bij al uw wensen, zonder afhankelijk te zijn van een bestaand assortiment. U bepaalt welke aanpassingen u wilt, wij geven u daarin advies en bespreken op welke wijze uw ideeën gerealiseerd kunnen worden. Of het nu gaat om kleine aanpassingen, zoals een paar vensterbanken passend bij de stijl van uw interieur, een badkamermeubel of het inrichten van een slaapkamer als inloopkast: alles behoort tot de mogelijkheden. Denkt u vooral niet: “wat ik wil kan vast niet” of: “dat is vast niet mogelijk zonder mijn huis compleet te moeten verbouwen”. Er is meer mogelijk dan u denkt! Verras ons en daag ons uit met uw ideeën!

Uw wensen en de mogelijkheden worden vooraf duidelijk op elkaar afgestemd en met u doorgesproken zodat u van te voren precies weet waar u aan toe bent. Belt of mailt u gerust voor een vrijblijvende afspraak.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


 


 

Opbellen