Bedrijven

Lath is gespecialiseerd in het maken en plaatsen van winkel- en kantoorinrichting. Wij richten ons hierbij in het bijzonder op het midden- en kleinbedrijf zodat de door u gewenste inrichting in onze eigen werkplaats geproduceerd kan worden. Zo kunnen wij garant staan voor maatwerk van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Dankzij jarenlange ervaring in de interieurbouw is Lath van alle markten thuis. Inrichtingen worden vervaardigd van High Pressure Laminaat (HPL), MDF, massief hout of indien noodzakelijk vochtbestendig of watervast materiaal. Het assortiment kleuren is eindeloos; in effen kleuren of houtprints.

Hebt u eigen ideeën of een tekening van een binnenhuisarchitect, maak dan vooral een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bent u nog op zoek naar een binnenhuisarchitect dan kan Lath u daarmee helpen.

 Ook als u geen complete verbouwing gepland hebt maar een paar kleine aanpassingen in uw winkel of kantoor wilt, kunt u bij ons terecht. Omdat Lath gebruikt maakt van een groot assortiment materialen en kleuren kunnen wij bij uitbreiding van uw interieur deze aanpassen aan reeds bestaand interieur.

 Voorbeelden van mogelijke inrichtingen: kleding- of sportzaken en ander soorten winkels, apotheken, reisbureaus, kantoorinrichtingen, balies, wandbekleding, bureaus en vergadertafels, vitrinekasten etc.


Opbellen