Over Lath

Mijn naam is Laurens Koopman. Na circa 15 jaar bij een interieurbouw bedrijf in loondienst gewerkt te hebben, heb ik in 2005 de stap genomen om als ZZP-er een eigen bedrijf op te zetten. Dit bleek een goede keuze, het bedrijf bestaat ondertussen al weer ruim 10 jaar en heeft een brede klantenkring, zowel in de particuliere markt als in het bedrijven segment.

Mijn passie voor dit vak komt voort uit de meteen zichtbare resultaten; als de interieurbouwer klaar is, kan het huis, de ruimte of bedrijf in gebruik genomen worden, een enorm dankbaar vak.

Daarnaast is het telkens weer een uitdaging om binnen het beschikbare budget en de beschikbaar gestelde tijd het perfecte interieur te realiseren, volledig afgestemd op de wensen van de klant. Tevreden en blije klanten, daar doe je het toch voor!
Door de ruim 30 jaar ervaring in het vak heb ik mij veel verschillende technieken en een oplossend vermogen eigen gemaakt dat van pas komt om ingewikkelde vraagstukken op te lossen.

Door de afwisseling in opdrachten in eigen beheer (van A tot Z) en inhuur voor montagewerkzaamheden waarbij je in een groter team samenwerkt blijft het werk altijd interessant.

 

 

 

 


 


 


 

Opbellen